Момчето, чието име не се споменава заради разследването, трябва да бъде

...
Момчето, чието име не се споменава заради разследването, трябва да бъде
Коментари Харесай

Жестокото убийство на студент в Лондон се разплита, четирима са задържани

Момчето, чието име не се загатва поради следствието, трябва да бъде изправено пред съда в Бромли през днешния ден. 

 

Първоначално бяха арестувани двама малолетни, които все още са в ареста и следва още веднъж да се явят в съда. Малко по-късно беше заловен и 46-годишен мъж, упрекнат единствено в това, че е помагал на причинителите.

 

21-годишният Габриел, който е родом от Варна, беше намушкан няколко пъти с нож след нахлуване от малолетни на ул. " Бромли Роуд " в английската столица на 4 ноемри. Въпреки напъните на лекарите следобяд на идващия ден българският студент умря поради тежките пострадвания.

 

" Габриел беше ярка персона с безпределно положително сърце. Отнеха ни го прекомерно рано по най-бруталния и нечовечен метод. Той беше обичан от доста хора, имаше прелестно възприятие, беше пореден, съчувствен, постоянно подготвен да помогне на другите. Опустошени сме от загубата му ", споделя майката на починалия Марияна Петрова пред MyLondon.

 

" Толкова съм признателна, че Господ ми го изпрати. Той ме научи по какъв начин да бъда майка, израствахме дружно в живота. Минали сме през доста провокации дружно - и през положително, и през неприятно. Той ме направи индивида, който съм през днешния ден. Обичам го и ще го обичам до последния си мирис ", споделя още дамата пред английското издание.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР